Curry viskas punktirekordi ja lähenes Bryanti saavutusele

Copy
Stephen Currry (vasakul) saab pärast punktirekordit meeskonnakaaslasest Damion Leelt jahutuse osaliseks.
Stephen Currry (vasakul) saab pärast punktirekordit meeskonnakaaslasest Damion Leelt jahutuse osaliseks. Foto: EZRA SHAW/AFP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA põrutas Stephen Curry karjääri punktirekordi, visates Golden State Warriorsi võidumängus Portland Trail Blazersi vastu 62 punkti.

Warriorsi 137:122 võidumängus noppis ta veel viis lauapalli ja andis neli resultatiivset söötu. Kokku tabas Curry kaheksa kolmepunktiviset ning on selle saavutusega nüüd hakkama saanud 49 kohtumises. Tegevmängijatest tähendab see konkurentsitult parimat statistikat, paremuselt teisena on 21 mängus sellise arvu kolmeseid loopinud Houston Rocketsi mängija James Harden.

Curry on esimene mängija, kes on visanud 62 punkti või rohkem 36 minuti või vähema ajaga pärast Kobe Bryantit, kes tabas 2005. aasta detsembris 33 minutiga Dallas Mavericksi vastu samuti 62 punkti, kuid teenis mänguaega 33 minutit. Bryanti absoluutne punktirekord pärineb 2006. aastast, mil ta viskas kohtumises Toronto Raptorsiga 81 punkti, kuid oli mängu jooksul väljakul 42 minutit.

Tagasi üles