U21 koondis viigistas Tadžikistaniga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Frank Bernhardt koos U21 meeskonnaga.
Peatreener Frank Bernhardt koos U21 meeskonnaga. Foto: Toomas Huik / Postimees

U21 jalgpallikoondis teenis Peterburis jätkuval Kubok Sodružestva turniiri esimese punkti, mängides 1:1 viiki Tadžikistaniga.

Väravate löömisega kimpus olev koondis asus Martin Kase tabamusest 5. minutil juhtima, kuid lisa sellele ei tulnud, kirjutab jalgpall.ee. Sihile jõudsid hoopis vastased, kelle ridades oli 44. minutil täpne Shodibek Gaforov.

Peatreener Frank Bernhardti sõnul oli tema hoolealustel kasutada ridamisi võimalusi, kuid neid ei õnnestunud realiseerida.

«Võitmiseks tuleb vastasest rohkem väravaid lüüa, meil see ei õnnestunud,» lausus Bernhardt. «Saime esimese punkti, kuid ei ütleks, et see oli meie parim esitus. Matšis Venemaaga olime märksa distsiplineeritumad ja hoidsime mänguplaanist paremini kinni.»

U21 koondis jätkab võistlust kohtadele 9.-12., järgmisena ollakse neljapäeval vastamisi Türkmenistaniga, kellele alagrupis alistuti 0:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles