Pärnu suutis TalTechi vastu kaotusvalu maha pesta ja tõusis tabelis Läti klubidest mööda

Postimees Sport
Copy

Selle nädala viimases võrkpallilahingus alistas Pärnu VK 3:2 TalTechi ja tõusis Credit24 Meistriliiga punktitabelis neljandale kohale.

Avageimi võitis Pärnu 25:23, teise aga TalTech 25:21, kolmandas oli parem taas Pärnu 27:25, kuid neljas kuulus võõrustajatele 25:17. Viies geim kulges punkt-punktis, kuid lõpus suutis Pärnu kahe punktiga ette rebida ja viimane geim kuulus neile 15:13.

«Kahe punkti asemel oleks ikka kolme tahtnud. Mängupilt ei olnud ilus. Mänguvorm ei ole väga kehva. Meil on rünnakuga probleeme. Kui meil on rasked pallid, siis meil nagu ei tule (punkte toim.), vähemalt sel nädalal,» ütles Pärnu VK kapten Martti Keel Kanal 12ne otseülekandes.

«Tundub, et läbi selle hooaja on meie serv olnud lahja. Pärnakad olid viimases geimis julgemad, me olime vastuvõtuga hädas. Väikesed asjad lugesid,» lisas TalTechi mängija Aleksander Eerma.

Pärnu tõusis võiduga kuuendalt kohalt neljandaks, möödudes Läti klubidest Jekabpils ja RTU. TalTech jätkab kolme võiduga seitsmendal kohal. Tabelitipus on jätkuvalt Saaremaa VK (10 võitu, 2 kaotust), Bigbank Tartu (9 võitu, 2 kaotust) ja Selver Tallinn (7 võitu, 3 kaotust).

Enne mängu:

TalTech on sel hooajal saanud seitsme kaotuse kõrvale vaid kolm võitu, aga skalpide hulgas on näiteks Selver Tallinn ja tabeli neljas meeskond Jekabpils Lūši. Esimeses ringis septembri lõpus võttis Pärnu kindla 3:0 võidu.

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu: «Võtame mäng korraga. Vaatame kuidas läheb meil laupäevases mängus (kaotati Tartu Bigbankile kindlalt 0:3 – toim), selle järel saan vajadusel teha muudatusi koosseisus ja mänguplaanis. Palju sõltub ka sellest millise emotsiooni me pühapäeva kaasa võtame.»

Eile Tallinna Selverilt 0:3 sugeda saanud Pärnu peatreeher Avo Keel: «TalTech on sel hooajal olnud vast kõige ebastabiilsem meeskond liigas. Heal päeval suudavad nad kõikidega nagu võrdne võrdsega mängida, neil on näiteks ette näidata võidud Selveri ja Jekabpilsi üle. On selge, et kui tehnikaülikooli poistel on hea päev, siis keskpärase mänguga neist jagu ei saa vaid peame võitmiseks ise omal heal tasemel mängima.»

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles