Koroonapesaks muutunud 76ers pidi NBAs väljakule tulema seitsme mehega

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Vigastatud Mike Scott oli samamoodi kohtumiseks üles antud, kuid seda ainult sellepärast, et 76ersil oleks protokollis piisavalt mehi. Reaalselt mängukõlbulik ta polnud.
Vigastatud Mike Scott oli samamoodi kohtumiseks üles antud, kuid seda ainult sellepärast, et 76ersil oleks protokollis piisavalt mehi. Reaalselt mängukõlbulik ta polnud. Foto: Chris Szagola/AP/Scanpix

Philadelphia 76ersi peatreener Doc Rivers pandi sel nädalavahetusel raske ülesande ette, sest tema hoolealuste seas möllab koroonaviirus. 

76ersi koroonapuhang sai alguse reedel, kui nende mängumeest Seth Curryt teavitati positiivsest proovist keset kohtumist Brooklyn Netsiga. Kuigi tagamees tolles kohtumises väljakul ei käinud, viibis ta ikkagi pingil ning lävis meeskonna ruumides ka teiste tiimikaaslastega. 

Pärast kohtumist saadeti kogu meeskond uuesti testimisele ning paigutati eraldi tubadesse karantiini. See aga olukorda ei päästnud, sest viirus oli juba valla pääsenud, mistõttu tuli 76ersil ööl vastu pühapäeva Denver Nuggetsi vastu minna seitsme terve mehega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles