Video: Carmelo Anthony piirdus ühe punktiga, Knicks lõpetas kaotusteseeria

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New York Knicksi mängijad Tyson Chandler (vasakul), Mike Bibby ja Carmelo Anthony rõõmustavad meeskonna võidu üle.
New York Knicksi mängijad Tyson Chandler (vasakul), Mike Bibby ja Carmelo Anthony rõõmustavad meeskonna võidu üle. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA õnnestus New York Knicksil lõpetada kuus mängu kestnud kaotusteseeria, kui võõrsil alistati 111:78 Charlotte Bobcats.

Võidust isegi tähelepanuväärsem oli asjaolu, et meeskonna liider Carmelo Anthony suutis ligi 30-minutilise mänguaja jooksul visata meeskonna kasuks vaid ühe punkti. Seejuures saatis ta mööda kõik väljakult tehtud seitse viset. Samas sai ta kätte 11 lauapalli ning jagas kaaslastele neli resultatiivset söötu.

«Ma tahan, et kõik mehed leiaksid taas enesekindluse,» sõnas Anthony, keda vaevavad parema pöidla, vasaku randme ja parema pahkluu vigastused. «Ütlesin juba eelmisel korral, et üritan kaaslasi rohkem mängu kaasata ja seda ma sel korral ka tegin. Vajasin sellist õhtut, kus ma ei pidanud väga palju midagi tegema. Siiski õnnestus meil kindlalt võita.»

Knicksi resultatiivseim oli Tyson Chandler 20 punkti ja 17 lauapalliga. Amar’e Stoudemire ja Landry Fields lisasid 18 silma. New York tõusis nüüd tänu võidule idakonverentsis kaheksandale kohale. Vaata videot.

Võidurõõmu sai tunda ka Miami Heat, kes alistas koduväljakul 92:85 LeBron Jamesi endise tööandja Cleveland Cavaliersi. James ise tegutses väljakul enda kohta tagasihoidlikult, kui ta tabas 21st viskest kaheksa ning kogus 18 punkti.

Heati sangariks kerkis Chris Bosh, kes tõi meeskonna kasuks 35 punkti ning nendest koguni 17 viimasel veerandajal. Cavaliersi edukaim oli Kyrie Irving 17 silmaga.

Tulemused:
Charlotte – New York 78:111
Indiana – Orlando 83:102
Miami – Cleveland 92:85
Phoenix – Toronto 96:99
Portland – Memphis 97:84
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles