Rally Estonia oli maailmas üks suurimaid üritusi, kus mitte keegi ei saanud koroonaviirust (3)

Postimees Sport
Copy
Rally Estonia oli esimene spordivõistlus, kus publik pidi omaks võtma maski kandmise kohustuse. Edaspidi peavad pealtvaatajad maski kandma kõigil ruumides peetavatel spordiüritustel. Margus Ansu
Rally Estonia oli esimene spordivõistlus, kus publik pidi omaks võtma maski kandmise kohustuse. Edaspidi peavad pealtvaatajad maski kandma kõigil ruumides peetavatel spordiüritustel. Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Rally Estonia korraldaja Tarmo Hõbe tõi hiljutises intervjuus välja, et mullu esmakordselt MM-etappi võõrustanud võistlus oli maailmas üks suurimaid, kus mitte keegi ei nakatunud koroonaviirusesse.

2020. aasta septembris sõidetud Rally Estonia kuulus esmakordselt MM-kalendrisse ning selle toimumine kinnitati 2. juulil. Korraldajad lootsid tegelikult saada WRC promootorilt poole aastase etteteatamisega, kuid tegelikul tehti asi ära 63 päevaga.

Korraldajate tuumik Urmo Aava, Tarmo Hõbe ja Silver Kütt on toonitanud, et nii lühikese ajaga MM-etapi korraldamine sai teoks Eesti riigi, toetajate ja fännide ühise soovi ja tahte toel. Ühtlasi oli ralli korraldamine koroonakriisi tingimustes suur kommunikatsioonialane väljakutse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles