Kolmest kolm: Pärnu jätkas Rapla vastu võidulainel

Postimees Sport
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskond.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond. Foto: Pärnu Postimees

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas noppis Pärnu Sadam kodusaalis hooaja 12. võidu alistades 78:58 Rapla Avis Utilitase. Pärnu ja Rapla on kohtunud kolmel korral ja kõik mängud on võitnud suvepealinna klubi.

Esimesed kümme minutit kulges tasavägiselt, kuid Pärnu võitis avaveerandi 21:19. Poolajavaheajale läksid võõrustajad aga juba 40:30 eduseisul. Teisel poolajal pärnakate hoog jätkus ja Raplal ei tekkinud nende vastu erilisi võimalusi ning nii saadigi 20-punktiline võit.

Pärnu poolel vedas mängu kapten Lauris Blaus, kes viskas 20 punkti ja noppis kaheksa lauapalli. Võitu panustasid resultatiivselt veel algviisikusse kuulunud Robert Valge 14 punktiga ja Edon Maxhuni 13 silmaga.

Rapla kõige resultatiivsem oli Saimon Sutt 14 punktiga. Lisaks jäi tema arvele neli lauapalli ja sama palju resultatiivseid sööte. Al-Wajid Aminu viskas 12 punkt ja kogus kuus lauapalli, kapten Roberts Freimanise arvele jäi 11 punkti, kuus lauapalli ja viis tulemuslikku söötu.

Pärnu jätkab 12 võiduga punktitabelis Eesti arvestuses teisel kohal, Rapla on noppinud kaheksa võitu ja on tabelis kolmas. Juhib seni vaid 11 kohtumist mänginud, kuid neist üheksa võitnud BC Kalev/Cramo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles