Thomas Häberli vutikoondise koosseisust: võtsime mängijad, kes sobivad üksteisega

Copy
Eesti jalgpallikoondise peatreener Thomas Häberli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Thomas Häberli. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Eesti jalgpallikoondis peab homme Hispaanias Marbellas mitteametliku mängu Ungari klubiga Budapesti Ferencvaros. Koondise uus peatreener Thomas Häberli rääkis Eesti ajakirjanikele laagris tehtust ja selgitas esimese valiku põhimõtteid.

22 kaasa võetud mängijast enamik kuulub valitseva meistri FC Flora ridadesse või oli sellega veel hiljuti seotud. Häberli teatas, et tema jaoks pole küsimus mängijate klubilises kuuluvuses. «Võtsime praegu kaasa mängijad, kes sobivad üksteisega. Loomulikult soovisime kaasata ka välisklubides mängivaid mehi, kuid näiteks Sorgat ja Pikka oli keeruline saada. Eestis mängivatest koondise kandidaatidest moodustasime nimekirja ning otsustasin selle põhjal,» ütles Häberli.

Henri Anieri puudutanud küsimusele vastas Häberli, et ta ei soovi rääkida konkreetsetest nimedest. «Tean Anieri, ta saab oma tugevusi näidata märtsikuus, kui hooaeg algab. Sama kehtib ka teiste mängijate kohta, järgmistel kordadel võivad avaneda mõnel teisel mehel võimalused. Soovin kaasata kõik paremad, praegune oli minu esimene valik. Eelmisel aastal nägin telerist mänge ja sain esimese pildi ette,» lausus peatreener

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles