Möödunud nädalal pidas Eesti käsipallikoondis EM-valiksarjas kaks lahingut Bosnia ja Hertsegoviinaga, kust saadi võit ja kaotus, kuid mis kõige olulisem – väravate vahe jäi meie jaoks plussi. Postimehe taskuringhäälingus «Kehakultuur» palusid Postimehe ajakirjanikud Henry Lääne ja Karl Juhkami kohtumistele tagasivaatamiseks appi käsipalliklubi HC Tallinna eestvedaja ja peatreeneri Risto Lepa.

EM-valiksarjast pääsevad otse finaalturniirile kaheksa alagrupi kaks paremat, lisaks neli paremat kolmanda koha koondist. Vana Maailma tšempionaadile on automaatselt koha taganud korraldajad Ungari ja Slovakkia ning mulluse EMi finalistid Horvaatia ja Hispaania.

Lepa sõnul olid kaks matši Bosnia vastu väga-väga sarnased ning on selge, et kaitsefaasis tegid meie mehed hingestatud esitused. Seda hoolimata sellest, et Eestit ei saanud esindada neli põhimeest, nende hulgas meie suurim nimi Mait Patrail.

«Kehakultuuris» ei puudutatud aga vaid käsipallikoondise tegemisi. Rääkisime ka HC Tallinnast, mis osales näiteks ka Soome meistrivõistlustel, kuid sai eelmisel nädalal teada, et koroonaolukorra tõttu jääb nende hooaeg üle lahe poolikuks.

Kommentaarid
Copy