Kuulujutud said tõeks: F1 hooaeg ei alga ka tänavu Austraaliast, kalender võib peagi lisa saada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kui mullu jäi Austraalias sootuks F1-etapp ära, siis tänavu loodetakse see ikkagi korraldada.
Kui mullu jäi Austraalias sootuks F1-etapp ära, siis tänavu loodetakse see ikkagi korraldada. Foto: HOCH ZWEI via www.imago-images.de/imago images/HochZwei

Viimastel nädalatel on palju räägitud, et vormel 1 hooaeg ei pruugi Austraaliast käima minna. Nüüd saabus sellele ka ametlik kinnitus, sest koroonaviiruse tõttu on Austraalia GP viidud hoopis novembrisse.

Sarnaselt mullusele hooajale segab ka tänavust Austraalia GP-d koroonaviirus. Kui eelmisel aastal jäi Rohelisel Mandril sootuks sõitmata, siis tänavu ikkagi proovitakse seal vormelid stardijoonele saada. Seda mitte märtsi alguses, vaid hoopis novembri keskpaigas.

Hooaja esimese GP võtab enda korraldada Bahrein, mida kuninglik sari külastas möödunud aastal koguni kahel nädalavahetusel. Tänavu oli sealne GP väga sündmuste rohke, sest esimesel võidusõidul elas kohutava avarii üle toonane Haasi piloot Romain Grosjean, kes õnneks leekidest rasketest vigastustest pääses. Teisel võidusõidul näitas Mercedese meeskond, et ka nemad on inimesed ning vigade tõttu jäi oma esimesel võidusõidul Mercedese roolis võiduta George Russell, kes asendas koroonaviirusesse haigestunud Lewis Hamiltoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles