Robinho lahkus ManCity treeninglaagrist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängija Robinho (vasakul)
Manchester City mängija Robinho (vasakul) Foto: Reuters / Scanpix

Tenerifel treeninglaagris viibic Manchester City jalgpalliklubi kinnitas kuulujutte, nagu oleks nende staarründaja Robinho treeninglaagrist lahkunud, vahendab soccernet.com.

Viie päeva pärast oma 25-ndat sünnipäeva tähistav brasiillane tormas laagrist minema, kui oli kuulnud, et City ei osta tema rahvuskaaslast Kaka't. Lisaks pole Robinho rahul oma klubi esitustega väljakul, vahendab soccernet.



Usutavasti lendas Briti kalleim mängija koju Brasiiliasse, et mõelda järele elu üle Manchesteris, kuid City ei avalda ametlikku informatsiooni Robinho lahkumise kohta.



Robinho on olnud Manchesteri klubile suurepärane ost - sel hooajal on ta väravavõrku sahistanud kaheteistkümnel korral. Kuid sellest pole kasu olnud, sest klubi asub Inglise kõrgliigas alles 11. kohal, jäädes liidist, linnarivaalist Unitedist, maha tervelt 22 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles