Raieste lõpetas pika mängupausi, tabas kõik visked ning aitas Baskonia võidule

Karl Mihkel Eller
Copy
Sander Raieste.
Sander Raieste. Foto: Karolis Kavolelis/Scanpix Baltics

Hispaania korvpalli kõrgliigas oli võistlustules Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia. Pühapäeval alistati tabeli lõppu kuuluv Real Betis 103:76, eestlane panustas Baskonia võitu nelja punktiga.

Baskonia pani oma paremuse maksma kohe kohtumise algusest, mil avaveerand võideti 25:13. Ohjasid ei loovutatud kogu mängu jooksul kordagi ning lõpuks võeti punktitabeli 17. vastu veenev 27-punktiline võit.

Raieste pääses väljakule neljandaks veerandiks ja mängis kaasa kõik kümme minutit. Eestlase arvele jäi neli punkti, tabades väljakult ühe kahepunktiviske ning oli täpne ka vabaviskejoonel. Lisaks andis ta ühe resultatiivse söödu.

Viimati teenis Raieste Baskonia eest mänguaega 2. jaanuaril võidumängus Andorra vastu. Sügisel isegi Baskonia algrivistusse kuulunud Eesti koondislane on alates detsembrist platsile saanud neli korda ning seda vahetusmängijana.

Baskonia jätkab turniiritabelis neljandal kohal, kuid tabelitipp on äärmiselt tihe, sest vaid võidu kaugusele jääb esikohta hoidev Madridi Real. Reedel kohtub Baskonia Euroliigas Berliini Albaga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles