Kotsar ja Hamburg võitlesid Bayerniga, kuid jäid Euroliiga klubile alla

Karl Mihkel Eller
Copy
Jalen Reynolds (vasakul) ja Maik Kotsar.
Jalen Reynolds (vasakul) ja Maik Kotsar. Foto: kolbert-press/Ulrich Gamel via www.imago-images.de/imago images/kolbert-press/Scanpix

Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburgi Towers kaotas Saksamaa korvpalli kõrgliigas Müncheni Bayernile 71:85. Eestlane madistas korvi all Bayerni tsentriga, kes tõusis oma meeskonna kõige resultatiivsemaks mängijaks.

Traditsiooniliselt Towersi algviisikusse kuulunud Kotsar jäi alguses Bayerni põhitsentri Jalen Reynoldsi vastu hätta rünnakul ja kaitses ning ameeriklane kostitas meie meest mõne efektse blokiga. Siiski lõppes esimene veerand Bayerni 21:19 eduseisus.

Bayern lükkas teisel veerandil peale täiskäigu ning esimese poolaja lõppedes juhiti 48:37. Kolmandal veerandil suutis Hamburg tulla punkti võrra lähemale, kuid lõpuks tuli tunnistada Euroliiga klubi 14-punktilist paremust.

Kotsar rassis väljakul 25 minutit, viskas kuus punkti (visketabavus 22%), noppis kolm lauapalli ja jagas ühe tulemusliku söödu. Samal positsioonil mänginud Bayerni tsenter Reynolds tõusis 15 punktiga oma tiimi suurimaks punktitoojaks. Hamburgi parim oli üleplatsimeheks kerkinud TJ Shorts 16 silmaga.

Tihedas liigatabelis on Bayern üheksa võidu ja kahe kaotusega alles neljandal kohal. 20. detsembril ja 3. jaanuaril jäädi alla otsestele konkurentidele Oldenburgile ja Berliini Ablale.

Kotsari klubi Hamburg on kaheksa võidu ja nelja kaotusega kuuendal kohal. Tabeliliider on 12 võidu ja ühe kaotusega Ludwigsburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles