Tiitlikaitsjad pidid viimasel hetkel EMist loobuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy
Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy Foto: SCANPIX

Saksamaa paarissõitjad Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy olid sunnitud Suurbritannias Sheffieldis alanud iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustelt kõrvale jääma.

Savtšenko sai 12. jaanuaril treeningul kergelt vigastada, venitades reielihast, kuid esialgu loodeti, et ta saab siiski võistelda. Paraku läks vigastus tänasel treeningul hullemaks ning paar oli sunnitud võistlemisest loobuma, vahendab ESPN.

Saksamaa koondise arsti Stefan Pfrengle sõnul on Savtšenko valudes ega suuda kõiki elemente sooritada, tõenäoliselt saab ta jääle naasta viie kuni seitsme päeva pärast.

Kolmekordsed maailmameistrid Savtšenko ja Szolkowy on Euroopa meistrivõistlustelt võitnud neli kuldmedalit ning olid favoriidid ka tänavusel võistlusel.

Tänavuselt EMilt jäid kõrvale ka 2010. aasta kuldmedaliomanikud Yuko Kavaguti ja Aleksandr Smirnov, kuna Smirnov pole taastunud pimesooleoperatsioonist.

Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš ei saa samuti võistelda, kuna Zabijakot vaevab seljavigastus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles