Kalev/Cramo suurim soov: et saaks hakata terve meeskonnaga koos harjutama

Copy
Sten-Timmu Sokk (palliga) võitleb Zeniti nimeka mängujuhi Kevin Pangosega.
Sten-Timmu Sokk (palliga) võitleb Zeniti nimeka mängujuhi Kevin Pangosega. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonda on juba mitu nädalat seganud koroonaviirus ning parajalt roostes olek paistis välja mängust Peterburi Zenitiga, mis kaotati 51:87.

Mängujärgsel pressikonverentsil rääkisidki peatreener Roberts Štelmahers ja mängujuht Sten-Timmu Sokk viiruseteemast rohkem kui platsil toimunust.

Štelmahers nentis, et meeskonna olukord on keeruline, sest terve tiim pole tükk aega saanud koos treenida.

Sokku sõnul pole küsimus ainult koroonaviirusega nakatunud mängijate tervises, vaid kujunenud olukord mõjutab meeskonda laiemalt. «Ühistreeninguteta kaob tunnetus väga kiiresti,» tõdes Sokk.

Ta lisas: «See ei mõju hästi. Sa näed, kui tühjad on haigeks jäänud kaaslased. Ainult individuaalset trenni tehes kaob ka enda mänguline vorm. Kui pead hooaega nagu mitmel korral uuesti alustama, on see vaimselt raske. Loodan, et saame tiimi lõpuks taas kokku ja oma mängu üles ehitada.»

Kas mängust oli välja tuua ka midagi positiivset? Štelmahers vastas: «Et keegi ei saanud vigastada.»

Zeniti pealik Xavier Pascual teatas, et Tallinna tuldi mängima head korvpalli ja sellega said tema hoolealused ka hakkama. «Tahtsin anda kõigile mänguaega ja kõik mängisid oma koha välja. Mehed hoidsid head tempot, olid nii vaimselt kui ka füüsiliselt tasemel,» märkis ta.

Tagasi üles