Kindel võit viis Treieri ja Sassari Meistrite liigas alagrupist edasi

Toimetas Ville Arike
Copy
Kaspar Treier (vasakul) ja Miro Bilan.
Kaspar Treier (vasakul) ja Miro Bilan. Foto: Dinamo Sassari/Facebook

Korvpalli Meistrite liiga alagrupiturniiri viimases voorus alistas Eesti koondislase Kaspar Treieri koduklubi Sassari võõrsil Istanbuli Galatasaray 92:81 ja pääses järgmisele etapile.

Turniiri kolme võiduga alustanud Sassari oli seejärel kaotanud kaks mängu järjest (Bakken Bearsile ja Tenerifele) ning vajas edasipääsu tagamiseks võitu. See ka saadi, suur töö tehti ära 46:32 võidetud esimese poolajaga.

Kümneks minutiks mängu pääsenud Treieri punktiarve jäi avamata (kahest pealeviskest ei tabanud kumbki), küll aga kogus ta 3 lauapalli ja 3 korvisöötu ning meelitas vastastelt rünnakul välja 2 viga. Tema väljakul oldud aja jooksul jäi Sassari 8 punktiga plussi.

Võitjate tulemuslikumad olid Itaalia koondise mängujuht Marco Spissu 23 punkti ja 7 korvisöödu ning leedulane Eimantas Bendžius 20 punkti ja 10 lauapalliga. Kaotajaile tõi Daryl Macon 23 punkti.

A-alagrupi teises mängus alistas Bakken Bears varem juba esikoha kindlustanud Tenerife 96:78.

Tenerife ja Sassari kogusid 4 võitu ja pääsesid järgmisele etapile. Kanaari saare meeskonnale andis esikoha paremus omavahelistes mängudes. Bakken kogus 3 ja Galatasaray 1 võidu.

Teisele etapile pääseb 16 meeskonda, moodustatakse neli neljaliikmelist alagruppi. Iga grupi kaks paremat pääseb sealt veerandfinaali.

Kristjan Kitsingu koduklubi Vilniuse Rytas peab viimase alagrupimängu järgmisel nädalal. Tal on 1 võit ja 4 kaotust ning edasipääsulootus on kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles