Üllatusvõidu lävel olnud TLÜ/Kalev tunnistas lisaajal Kalev/Cramo nappi paremust

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo korvpallimeeskond.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalli ühisliigas kohtusid Tallinna siseasjas kaks Kalevit. Võidurõõmu tundis täna Kalev/Cramo, kes alistas TLÜ/Kalevi pärast lisaaega 99:93.

Mäng kulges väga võitluslikult algusest lõpuni. TLÜ/Kalev alustas kohtumist suurepäraselt tehes 12:2 spurdi. See jäi ka mängu suurimaks eduseisuks, sest peagi sai ka Kalev/Cramo oma asjad toimima, kuid üllatuslikult ei suudetud vahet vastastega sisse mängida.

Vastupidiselt omas suurema osa mängust kerget initsiatiivi hoopis TLÜ/Kalev, kuid Cramol oli täna vastus igale kodumeeskonna sammule. Marcus Keene'i vabavisked tõid viimasel minutil tabloole seisu 87:87 ning sellega mindi ka lisaajale.

Seal võttis tugevam ikkagi lõpuks oma ning üllatustulemus jäi täna sündimata. Koroonaviirusest räsitud Kalev/Cramo koosseisus viskas just Keene meeskonna parimana 23 punkti. Kaksikduubliga 16 silma ja 11 lauapalli toetas võitjaid Rauno Nurger, 15 punktiga lisas Martin Dorbek.

Kalev/TLÜ-d ei päästnud kaotusest ka 26 punkti toonud Karl-Johan Lips ja Brandis Raley-Ross. Viimane seejuures flirtis kolmikduubliga, sest tema kontosse märgiti veel ka 10 lauapalli ja üheksa resultatiivset söötu.

Ühisliigas oli see võit Kalev/Cramole täna juba 10-s, kahe kaotuse kõrvale. Sellega hoitakse Pärnu Sadama järel Eesti tabelipoolel teist kohta. 18 mängust kolm võitu kogunud TLÜ/Kalev jätkab seitsmendal ehk viimasel real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles