Koroonaviirus võib Eesti klubidele avada üleminekuturul uusi võimalusi

Christopher Krutto
Copy
Paide Linnameeskond on viimastel aastatel üleminekuturul edukalt tegutsenud ja spordidirektori Gert Kamsi sõnul võib koroonaviirus neile uusi võimalusi avada.
Paide Linnameeskond on viimastel aastatel üleminekuturul edukalt tegutsenud ja spordidirektori Gert Kamsi sõnul võib koroonaviirus neile uusi võimalusi avada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalliklubide jaoks on talvine puhkeperiood läbi saanud ja pihta hakanud ettevalmistused uueks hooajaks. Kui mängijate jaoks tähendab see treeningutele naasmist, siis meeskondade juhtkonnad tegelevad koosseisude tugevdamisega. Postimees uuris möödunud hooajal Premium liiga ehk meistriliiga esineliku moodustanud tiimide esindajatelt, kas tänavu näeb rivistuse komplekteerimine tavalisest erinev välja.

Aja jooksul on õpitud koroonaviirusega elama ja tippspordiga on suudetud ka muu elu kinni panemisel jätkata. Samas on reisimisel erinevad piirangud, mille tõttu võib see kauem aega võtta. Kuigi võiks arvata, et välismängijate klubisse toomine on tänavu keerulisem, siis tegelikult võis salakaval viirus avada Eesti klubidele uusi uksi.

Möödunud hooajal neljandaks tulnud Nõmme Kalju president Kuno Tehva tunnistas, et praegune turg võib soosida väikeseid klubisid. «Kui jaanuari üleminekuaken kinni läheb, siis tuleb paljude jalgpallurite jaoks maandumine, kus tingimused on muutunud, palgad väiksemad ja mängijaid on turul pigem rohkem kui vähem. Osad ootavad praegu võimalusi ja hakkavad hiljem otsima järgmisi pakkumisi aste madalamalt,» rääkis Tehva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles