Järelvaadatav ⟩ Saaremaa tegi Leedu klubiga sotid selgeks

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas võõrustas Saaremaa VK Klaipeda Amber-Arlangat ning võitis 3:0 (25:16, 25:16, 25:19). Postimehe kaudu on nüüd võimalik kohtumist järele vaadata.

Enne mängu:

Saaremaa VK käis viimati väljakul detsembris, kui Pärnu VK vastu saadi 0:3 kaotus. Saaremaa peatreeneri Ioannis Kalmazidise hinnangul suhtutakse uue aasta esimesse mängu tabeli viimase meeskonna vastu täie tõsidusega. «Meil oli pärast jõule pikem puhkus, mida kõik hädasti vajasid. Tagasi kokku tulles oleme saanud rahus tööd teha, nii jõusaalis rassida kui ka teatud tehniliste detailide kallal,» sõnas peatreener.

«Amber on küll viimasel kohal, ent hooaja esimeses mängus olime nendega kohati hädas, seega läheme mängule vastu tõsise suhtumisega. Neil on väga vähe mänge mängitud, kindlasti pole nad halb meeskond. Nüüd algab hooaja kõige olulisem periood ja tahame tagasi heasse hoogu tõusta. Detsember oli meie jaoks raske aeg, saime kaotusi igas sarjas ja soovime selle ümber pöörata,» rääkis juhendaja.

Liigatabelis on Saaremaa kümne võidu ja kahe kaotusega esimene. Klaipeda on kaotanud kõik viis kohtumist ja on kümne klubi konkurentsis kümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles