Rapla tõmbas Rakvere Tarva võiduseeriale pidurit

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rapla Avis Utilitase korvpallur. Number 3 ehk Mario Ihring on tänaseks klubist lahkunud.
Rapla Avis Utilitase korvpallur. Number 3 ehk Mario Ihring on tänaseks klubist lahkunud. Foto: Kristjan Teedema

Rapla Avis Utilitas lõpetas Eesti-Läti korvpalliliigas täna Rakvere Tarva kolmemängulise võiduseeria, kui noppis võõral väljakul 65:58 võidu.  

Külalised võitsid avaveerandi küll 16:15, kuid poolajaks oli omakorda Tarvas 34:29 peal. Teisel poolajal jätkus kahe võrdse duell ning viimasele veerandajale mingi vastu võõrustajate 46:45 eduseisus. 

Veel kolm minutit enne kohtumise lõppu olid Tarva edunumbrid 58:51, kuid siis Rapla elavnes. Mängumeeste punktidel võttis meeskonna vedamise enda õlgadele Sven Kaldre, kes tõi lõpuks Rapla resultatiivseimana 16 punkti. Al-Wajid Aminu toetas teda 15 (+ 12 lauapalli) ja vend Tom Kaldre 13 silmaga. Rakvere parim oli Kristaps Gluditis 17 punktiga, kuid tema patustas mängu lõpus ka pallikaotustega, mis Tarvale lõpuks saatuslikuks said. 

Raplal on Eesti-Läti liiga Maarjamaa tabelipoolel ette näidata nüüd 10 võitu ja 8 kaotust, mis annab Kalev/Cramo (10-2) ja Pärnu Sadama (14-3) järel kolmanda koha. Tarval on ette näidata 7 võitu ja 8 kaotust, millega nad paiknevad Eesti klubidest neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles