Venemaal on paarissõidus lühikava järel kolmikjuhtimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Volosožar ja Maksim Trankov
Tatjana Volosožar ja Maksim Trankov Foto: SCANPIX

Suurbritannias Sheffieldis peetavatel iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustel tehti täna algust põhivõistlusega, esimesena olid võistlustules paarissõitjad.

Lühikava järel on isikliku rekordi, 72,80 punktiga liidrikohal mullused MM-hõbedad Tatjana Volosožar ja Maksim Trankov, kes Euroopa meistrivõistlustel võistlevad esimest korda koos.
 
Venemaal on lausa kolmikjuhtimine – teist kohta hoiavad mullu pronksi võitnud Vera Bazarova – Juri Larionov 66,89 punktiga ning kolmandad on Ksenija Stolbova – Fjodor Klimov, kes said lühikava eest 58,66 punkti.

Tiitlikaitsjad Aljona Savtšenko – Robin Szolkowy teatasid vahetult enne võistluse algust oma loobumisest, kuna Savtšenko venitas jaanuari keskel reielihast ning tänasel treeningul läks vigastus hullemaks. Võistlustules pole ka kahe aasta taguseid Euroopa meistreid Yuko Kavagutit ja Aleksandr Smirnovi, kuna Smirnov pole taastunud pimesooleoperatsioonist.

Eesti paarissõitjad Natalja Zabijako ja Sergei Kulbatš ei saa samuti võistelda, kuna Zabijakot vaevab seljavigastus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles