BC Kalev/Cramo sai Minskis hooaja teise võidu

Toimetas Ville Arike
Copy
BC Kalev/Cramo meeskond jätkab võitlust.
BC Kalev/Cramo meeskond jätkab võitlust. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli VTB Ühisliigas sai BC Kalev/Cramo hooaja teise võidu, alistades taas Minski Tsmoki, seekord võõrsil 80:72.

Kumbki meeskond ei mänginud tugevaimas koosseisus, kuid Kalev suutis Maurice Kempi (20 p, 12 lp) ja rivvi naasnud Janis Kaufmanise (23 p) vedamisel oma tahtmise peale suruda. Otsustavaks sai teise poolaja keskel seisult 46:49 tehtud 20:3 spurt.

Kalevil puudusid Devin Thomas, Kregor Hermet ja Chauvaughn Lewis. Tsmoki ridadest lahkusid viimase kuu-poolteise jooksul Hispaania liigasse maa koondise tsenter Artjom Parahhovski ja ekskalevlane Maksim Salaš, koosseisu jäänud edurivimeestest puudusid kogenud Vladimir Vermejenka ja lätlane Klavs Cavars.

Tasavägise esimese poolaja järel juhtis Kalev 35:33. Otsustavat spurti alustati poolteist minutit enne kolmanda veerandaja lõppu. 90 sekundiga visati kümme vastuseta punkti, millele neljanda perioodi alguses visati Tsmoki kolme silma järel veel üks vastuseta jäänud kümme. Võõrustajad jõudsid mitmel korral veel viie-kuue punkti kaugusele, kuid enamat ei suutnud. Kaotajate resultatiivseim oli Andrei Stabrovski 16 punktiga.

Tabeli lõpus on nüüd kolm meeskonda võrdselt kahe võiduga, kuid Kalev on saanud kaheksa, Tsmoki ja Krasnojarski Jenissei (alistas täna Astana 77:76) aga kümme kaotust.

Ühisliiga tabel:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles