Postimehe sporditoimetuse taskuhäälingus «Kehakultuur» võtsid ajakirjanikud Henry Lääne, Karl Mihkel Eller ja Karl Juhkami luubi alla autoralli MM-sarja tänavuse hooaja avaetapi ehk Monte Carlo ralli. 

Kas teistel sõitjatel üldse oli varianti, et mees mehe vastu duellis Sebastien Ogier’le vastu saada? Monte Carlos võis prantslane end tunda küll kui kala vees, kuid järgmisel MM-etapil võiksid tema tiimikaaslased olla isegi suuremad favoriidid. 

Hyundai sõitjate hädad: Tänaku rehvid, Sordo seadistusmured ning Neuville'i kohanemine uue kaardilugejaga. Kui esimene neist jäi alistamatuks probleemiks, siis teised kaks suudeti ralli lõpuks justkui ära unustada. 

M-Spordi leerist tuli ralli kiireim – Teemu Suninen oli kuni väljasõiduni splittides kõige nobedam – ja aeglaseim mees. Kas sellest annab mingeid järeldusi teha või tuleb lihtsalt oodata ning vaadata, mida tulevik toob. Täpselt nagu ka Pirelli rehvide puhul. 

Saate viimases osas sai lahatud ka autoralli MM-sarja tulevikku ning küsitud, kas WRC-autode hülgamine ning R5-masinatele üleminek võiks praegu sarja kohale kogunevaid murepilvi laiali ajada? Või on tegemist tühise soovunelmaga, mis iial ei täitu.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy