Eesti rallilegend usub, et Tänak tuleb uuesti maailmameistriks, aga mitte sel aastal (3)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak 2019. aastal Kataloonia rallil, kus ta kindlustas MM-tiitli.
Ott Tänak 2019. aastal Kataloonia rallil, kus ta kindlustas MM-tiitli. Foto: PAU BARRENA/AFP/Scanpix

40 aastat tagasi Euroopa meistrivõistlustel oma klassis etapivõidu noppinud rallimees Vello Õunpuu arvab, et 2019. aastal maailmameistriks tulnud Ott Tänak võib saavutust korrada, kuid ilmselt mitte alanud hooajal.

2021. aasta MM-sarja avaetapi Monte Carlos katkestanud Tänak ja kaardilugeja Martin Järveoja on teist hooaega järjest olukorras, kus esimeselt rallilt lahkuti ühegi punktita. Kas eestlastel on veel lootust MM-tiitel tagasi võita? Omaaegne Eesti üks lootustandvamaid rallimehi Vello Õunpuu ei ole väga optimistlik. «Sel aastal ma kahtlen selles, aga üldiselt ma usun, et kindlasti on. Ja ma loodan, et ta saab seda teha,» rääkis ta Kuku raadio saates «Kukul külas».

«Tänavu saab see küllaltki raske olema, sest Toyotad on ikkagi väga ilusasti liikuma saanud oma autod. Kui Hyundai väikest lisasammu juurde ei leia, siis ma kardan, et see saab päris keeruline olema. Praegustes oludes on näha, et isegi Katsuta liigub oma Toyotaga nii kahtlaselt kiiresti, et auto peab ikka päris hea olema.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles