Väinsalu on MK-etapil 8. kohal, Rammo jätkab kuldlaevastikus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Väinsalu Miami MK-etapil.
Lauri Väinsalu Miami MK-etapil. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

USAs Miamis käimas oleval rahvusvahelise purjetamisliidu ISAF Maailma Karika teisel etapil, Rolex Miami OCR regatil on Lauri Väinsalu hoidmas Finn klassis hetkeseisuga 8. kohta, Karl-Martin Rammo on Laseril lunastanud finaaliks koha kuldgrupis.

5-6 m/s puhunud tuules peeti Finn klassile kolmandal võistluspäeval maha kolm sõitu. Need 9., 8. ja 10. finišitulemusega lõpetanud Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) on kokkuvõttes positsioneerunud 25 mehe seas 8. kohale: «Oli väga pikk ja väsitav võistluspäev, ligi poolteist tundi kestnud sõidud tähendasid seda, et olime kokku 7 tundi merel. Positiivse emotsiooni andsid täna eeskätt korralikud stardid – leidsin liinil hea positsiooni, sain vabalt stardist minema ning ilusti oma sõitu sõita.» Juhtpositsioonil püsib USA sportlane Zach Railey.

Erinevalt väiksema osalejate arvuga Finn klassist purjetatakse Laseril kahes laevastikus. Eilsega lõppenud kvalifikatsiooni alusel pääses oma tulemusskoori veel 11. ja 27. koha lisanud ning sellega 32. positsiooni säilitanud Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) finaalsõitudeks kuldgruppi. 74 mehe konkurentsis on taas esikohale tõusnud kanadalane David Wright.

Võistlus kestab laupäevani, mil iga klassi 10 parimat purjetavad topeltpunktid andvas medalisõidus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles