BLOGI ⟩ Viimase veerandaja valus mõõn maksis Kalev/Cramole tugeva Poola klubi vastu võidu (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy

BC Kalev/Cramo pidi korvpalli VTB Ühisliigas kodusaalis tunnistama poolakate Zielona Gora 86:79 paremust. Kohtumise käigu ja analüüsi leiab allolevast blogist. 

Enne mängu

Pühapäeval Minskis hooaja teise võidu saanud Kalev ei saa endiselt mängida täisrivistuses. Kindlasti ei tee kaasa Chavaughn Lewis ja Kregor Hermet, Devin Thomase võimalik osalemine selgub vahetult enne kohtumist, seisab kodulehel.

Poola klubi on tänavu üks suuremaid üllatajaid, kaheksa võidu ja seitsme kaotusega hoitakse kuuendat kohta. Kusjuures hooaega alustati nelja järjestikuse kaotusega. 

Meeskonna kindel liider on Taani koondislane Iffe Lundberg. 26-aastane, 193 cm pikkune tagamängija keskmised näitajad: 19,8 puntki, 3,7 lauapalli ja 5,3 resultatiivset söötu. Tema peale on hammast ihunud mitmed Euroopa tipud, nagu näiteks Euroliigas mängiv Ateena Panathinaikos. 

Paremuselt teine korvikütt on meie publikule väga hästi tuntud mees, lätlasest ääremängija Ronalds Freimanis. Kahel hooajal ka Kalev/Cramo särki kandnud palluri keskmisteks näitajad: 17,3 punkti ja 4,8 lauda.

Korvialust valitseb 213 cm pikkune USA päritolu keskmängija Geoffrey Groselle. Tema on kogunud keskmiselt 15,7 punkti ja 6,6 lauapalli mängu kohta.

Poola päritolu mängijaid põhitegijate hulka ei kuulu. Keskmiselt üle 20 minuti mänguaega on teeninud veel kolm ameeriklast (Kris Richard, Cecil Williams, Blake Reynolds) ja lätlane (Janis Berzinš). Peatreenerina jätkab teist hooaega endine NBA mees, horvaat Žan Tabak.

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles