Tenniseliidu peasekretär: Merko oli meie suursponsor, samaväärset asendust on peaaegu võimatu leida

Ville Arike
, reporter
Copy
Tenniseliidu peasekretär Allar Hint.
Tenniseliidu peasekretär Allar Hint. Foto: Igor Pissarev/Tenniseliit

Suurettevõtja Toomas Annus teatas täna, et lõpetab eraisikuna ning ettevõtete Merko ja Kapiteli omanikuna spordi toetamise. Üks toetuseta jääjatest on Eesti Tennise Liit, mille peasekretäri Allar Hindi sõnul muutub alaliidu olukord keerulisemaks.

Annus kirjutas: «Vabandan südamest kõigi meie heade sõprade ja partnerite ees, kellele olime oma kogusummas ligikaudu poole miljoni euro suuruse toetuse selleks aastaks lubanud ja kes olid sellega arvestanud. Palun teie mõistmist, Eesti Tennise Liit ja tennisistid, Merko Cup ja Merko Estonian Open tenniseturniiride korraldajad, Eesti Jalgratturite Liit ja Ampler Teami ratturid, Erki Noole Kergejõustikukool ja noored autosportlased.»

Hindi sõnul on Merko osa tennise toetamisel olnud märkimisväärne. «Merko on olnud nii alaliidu kui ka võistluste väga pikaajaline toetaja ning ka edasiseks olid suulised kokkulepped olemas. Tegemist on alaliidu suursponsoriga. On selge, et samaväärset asendust on peaaegu võimatu leida ja midagi tuleb hakata tegema teisiti. Merko loobumine puudutab otseselt ka teatud mängijaid,» ütles Hint Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles