City sai punase laterna vastu napi võidu, Arsenal ja United mängisid viiki

Postimees Sport
Copy
Manchester City'i mängija Phil Foden (vasakul) ja Sheffield Unitedi pallur George Baldock.
Manchester City'i mängija Phil Foden (vasakul) ja Sheffield Unitedi pallur George Baldock. Foto: Michael Regan/PA/Scanpix

Inglise jalgpalli meistrivõistluste liider Manchester City suurendas edumaad alistades väravatevaeses kohtumises 1:0 Sheffield Unitedi.

Premier League’i esikohta hoidev City pani kohe kohtumise avaminutitel jõuvahekorrad paika. Ferran Torrese söödust vormis 9. minutil värava Gabriel Jesus. Kuid ainsaks väravaks see jäigi. City oli seisusele omaselt kohtumist domineerimas, vallates palli 75 protsenti mänguajast ja lõi kordades rohkem väravavõimalusi. Võrku nad aga enam tabeli punase laterna vastu sahistada ei suutnud.

Palju võrdsem oli mäng Londoni Arsenali ja Manchester City vahel. Jätkuvalt esikümne lõpus paiknev Arsenal tegi rohkem pealelööke, kuid lõpuks ei jõudnud väravani kummagi klubi mängijad.

Alexandre Lacazette oli ummikseisu lõhkumisele kõige lähemal teisel poolajal, kui ta tabas karistuslöögist põiklatti. Emile Smith-Rowel, Willianil ja Nicolas Pepel olid Arsenali poolel omad võimalused, sest Manchester United ei saanud momentide loomisega hakkama. Edinson Cavani kahetseb, et jättis kasutamata hilise võimaluse kohtumine lõpetada efektse väravaga.

Crystal Palace alistas 1:0 Wolverhamptoni, väravaautoriks 60. minutil Eberechi Eze. Viigiliselt lõppes West Bromwich Albioni ja Fulhami kohtumine, kuid vähemalt löödi seal hulgaliselt väravaid. Bobby Reid aitas külalised ehk Fulhami 10. minutil ette, kuid 47. ja 66. minuti väravad Kyle Bartleylt ja Matheus Pereiralt viisid koduklubi juhtima. 2:2  viigi vormistas 77. minutil Ivan Cavaleiro. Newcastle United alistas 2:0 Evertoni ning tabeli seitsmenda jaoks oli tegemist hooaja kuuenda kaotusega. Väravad löödi teisel poolajal, autoriks Callum Wilson. Esmalt 73. minutil ja pärast 93. minutil.

Laupäeval toimub liiga veel üks kohtumine, kui vastamisi lähevad Southampton ja Aston Villa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles