Manchester Unitedi tähtmängija langes rassistlike sõnumite laviini alla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi jalgpallur Marcus Rashford kõnnib Old Traffordil mitte publiku, vaid suure bänneri ees.
Manchester Unitedi jalgpallur Marcus Rashford kõnnib Old Traffordil mitte publiku, vaid suure bänneri ees. Foto: Peter Powell/NMC Pool/PA/Scanpix

Manchester United jäi eile taaskord võiduta, kui Londoni Arsenaliga tehti viimaste koduväljakul väravateta viik. Taaskord paistsid jalgpallisõbrad silma harimatusega, kuna Unitedi ründetäht Marcus Rashford langes taaskord rassistlike sõnumite laviini alla.

22-aastane Inglismaa koondise ründejõud on teinud viimase aasta jooksul ühiskonnale väga palju head. Ta teenis ka Inglismaa kuningannalt tunnustuse, et aitas võidelda laste näljaprobleemi vastu ja tagades vähekindlustatud perekondadele tasuta lõunasöögi ka vaheaegadel.

Selle on justkui mitmed inimesed ära unustanud, kes otsustasid Rashfordi alusetult süüdistada ja mõnitavalt sõimata. «Ma olen mustanahaline mees ja olen uhke, et just selline olen. Mitte keegi ega ükski kommentaar ei mõjuta minu arvamust. Seega pean teid kurvastama, et ei hakka siin midagi halama. Te lihtsalt ei poe mulle naha alla,» sõnas ta ründajatele vastulauseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles