«Olukorrast riigis» taunis Annuse käitumist (6)

Postimees Sport
Copy
Toomas Annus.
Toomas Annus. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal andis suurettevõtja ja Merko Ehituse ning Kapiteli omanik Toomas Annus teada, et lõpetab ETV saates «Pealtnägija» ilmunud dopinguloo pärast Eestis võistlusspordi toetamise. Raadio 2 saate «Olukorrast riigis» ajakirjanikud Andrus Karnau ja Harry Tuul mõistsid tema käitumise hukka.

Karnau avaldas imestust, et Annus otsustas loobuda umbes poole miljoni euro sponsorraha maksmisest Eesti sportlaste toetuseks pärast ETV saate «Pealtnägija» kajastusele. Tema sõnul ilmus see info juba esmaspäeval Eesti Ekspressis, kuid miskipärast hakkas Annus ründama «Pealtnägijat», mis kajastas sama paar päeva hiljem.

Annusel on ka varem olnud konflikte «Pealtnägijaga», seda seoses maadevahetuse skandaaliga, kus ta kohtus süüdi jäi, tõdes Tuul. Tema hinnangul ei toetanud Annus oma maksetega mitte üldiselt suusatamist, vaid Mati Alaveri ja selle Team Haanjat, mille liikmed dopingut kasutasid. «Ta võib ju väita, et ta ei teadnud dopingust, aga see pole eluliselt usutav, arvestades, kui lähedalt ta selle valdkonnaga seotud oli,» märkis Tuul, vahendab ERR.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles