Traagilisest vormeliõnnetusest napilt eluga pääsenud ja lugematutel operatsioonidel käinud piloot naaseb rooli

Christopher Krutto
Copy
Traagilises õnnetuses kaotas Anthoine Hubert elu ja Juan Manuel Correa on juba rohkem kui aasta olnud ratastooli aheldatud.
Traagilises õnnetuses kaotas Anthoine Hubert elu ja Juan Manuel Correa on juba rohkem kui aasta olnud ratastooli aheldatud. Foto: REMKO DE WAAL/AFP

2019. aasta vormel 2 sarja Belgia GP-l juhtus traagiline õnnetus, mis nõudis prantslase Anthoine Huberti elu. Tõsiselt sai selles vigastada ka Juan Manuel Correa, kes pärast pikka taastusravi tagasi võidusõiduradadele naaseb.

Traagiline avarii toimus juba võidusõidu teisel ringil. Hubert põrutas suurel kiirusel rajapiirdesse ja seejärel sõitis talle otsa Correa. Kuigi õnnetuses olid osalised ka Marino Sato, Giuliano Alesi ja tema meeskonnakaaslane Ralph Boschung, siis nendega midagi ei juhtunud. 

Kuigi Huberti ei olnud võimalik enam päästa, siis õnnetuses samuti tõsiselt viga saanud Correa viidi pärast avariid algselt Inglismaale intensiivravisse. Ta vigastas õnnetuses selgroogu, kopse ja jalgu. Kuigi ta viidi algselt kuntslikusse koomasse, siis paar nädalat hiljem toodi ta sellest välja ja juba viis nädalat pärast avariid avaldas Ecuadoris sündinud, kuid USAd esindav Correa, et soovib peagi vormeliroolis tagasi olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles