Tottenhami peatreener: olen kohtu all, sest mu nimi on Harry!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliigaklubi Tottenham Hotspuri peatreener Harry Redknapp, kes on maksudest kõrvalehiilimises kahtlustatavana kohtu alla antud, usub, et teda kiusatakse põhjuseta ning ainult nime ja päritolu pärast.

«Asi on selles, et mu nimi on Harry ja ma räägin kokni aktsendiga,» lausus Redknapp. «Mul on sellest kõrini. Mitte keegi ei armasta jalgpalli rohkem kui mina, mu poeg oli samuti mängija. Alati, kui pori loobitakse, näib, et see hakkab mulle külge. Otsige nii palju kui tahate, aga mitte keegi ei leia minu vastu tõendeid. Minu vastu ei ole teil mitte kui midagi.»

Redknapp ja Portsmouthi klubi endine juhatuse esimees Milan Mandaric on uurimise all seoses kahtlaste tehingutega ajal, mil Redknapp oli veel Lõuna-Inglismaa klubi peatreener. Suurbritannia maksuamet süüdistab mehi maksudest kõrvalehiilimises. Tõestuseks on kaks Mandarici tehtud umbes 100 000 naela suurust ülekannet Redknappi välismaisele arvele.

Maksuamet usub, et tegu on töötasuga, millelt jäeti maksud maksmata, Redknapp ja Mandaric väidavad aga, et raha oli mõeldud preemiaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles