Kelly Sildaru andis vigastuse osas positiivseid signaale

Postimees Sport
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Eelmise nädala lõpus X-mängude esimese võistluse eel põlve vigastanud Kelly Sildaru usub, et trauma on kardetust kergem.

«Saan normaalselt kõndida, isegi ei lonka. Tegelikult nüüd viimastel päevadel on paremaks läinud. Alguses oli võib-olla rohkem valus, kui ma põlve liigutasin,» ütles Sildaru ERRi sporditoimetusele. 

Esialgu võis taas kahtlustada ristatisidemete vigastust, mis jättis ta Pyeongchangi olümpialt kõrvale, aga lähipäevil peaks olukord täpsustuma. «Nüüd saan suhteliselt normaalselt sirutada ja kõverdada, aga ma ei oskagi sellise eelmise korraga võrrelda.

Mingil hetkel seal mäel oli tunne, et see võibki olla ACL [välimised ristatisidemed], aga tänaseks ei ole põlv enam sellise tundega nagu eelmine kord, kui mul see vigastus oli. Ei oskagi mingit seisukohta võtta.»

Esimese ala, Big Airi hüpete eel valusalt nukki maandunud Sildaru ei saanudki tänavu X-mängudel ühtegi tulemust kirja. 

«Ma ei ütleks, et hooga probleeme oli, sest kõik pidurdasid allasõidul natukene. Esimene ring pidurdasin kaugemalt, kui plaanisin. Seetõttu võtsin järgmisel ringil natuke hoogu maha, kuid mitte nii palju, et oleksin pidanud nukile maanduma. Rääkisin Sarah’ga sel teemal ja jõudsime järeldusele, et äkki oli hüppele sadanud värske lumi,» püüdis Sildaru Postimehele selgitada, miks kukkumisega lõppenud hüpe lühikeseks jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles