Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Roland Poom mullu Rally Estonial.
Roland Poom mullu Rally Estonial. Foto: Sander Ilvest

Eesti kaotas Venemaale

Eesti naiste korvpallikoondis kaotas 2021. aasta EM-valikmängus Venemaale 35:79. Sisuliselt pooled Eesti punktidest tõi Kadri Ann Lass, kes viskas 17 silma. Marie Anette Sepp sai kirja 5, Merike Anderson 4, Mailis Pokk ja Janne Pulk 3, Anete Elisabeth Adler 2 ning Sofia Kosareva 1 punkti. Venelannade parim oli 17 punktiga Raisa Musina. Viie mänguga pole Eesti EM-valikgrupis võiduarvet avanud ja asub viimasel kohal. Viimase mängu peab Eesti 6. veebruaril, kui kohtub Bosnia ja Hertsegoviinaga.

300 000 euroga toetab Rovaniemi linn järgmise WRC-etapi, Arctic Rally korraldamist.

Poomil uus auto ja paarimees

Mullu Fordi ja Hyundai R5-masinatega võistelnud Roland Poom (24) kihutab Otepää talverallil Citroën C3 Rally2ga, mille valmistab ette Prantsusmaa tiim Saintéloc Junior Team. Lisaks vahetab Poom kaardilugejat, tema uueks paariliseks saab britt Darren Garrod (41). «Kodune talveralli on meile n-ö testralliks ja meeskonnaga tutvumiseks,» lausus Poom.

Kui selle (suusa­tajate spondee­rimise – toim) põhjal küsimuste küsimine on üle piiri minek, siis pange vaim valmis, väga vabandame, aga kavatseme neid küsimusi esitada ka edaspidi.

«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas

Lepingud Aronile ja Viidasele

Mercedese vormelitiimi noorteprogrammi kuuluv Paul Aron (17) liitub aastase vahel järel Prema Powerteamiga ning teeb tänavu kaasa Euroopa Formula Regional sarjas. «Mul on hea meel olla tagasi Premas, kes on mulle kui teine pere. Tegime F4-sarjas vägeva hooaja ja olen kindel, et suudame edukad olla ka 2021. aastal,» sõnas ta. Uue lepinguga saab hooajale vastu minna ka ringrajasõitja Tristan Viidas (24). Ta lõi käed Rutronik Racinguga ja alustab kihutamist Porsche 911 GT3 R Gen2 masinaga. Tema võistluskalender koosneb Nürburgringi kestvussõitudest, millele krooniks on juunis toimuv 24-tunni sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles