Eestis hakkab nägema FA karikasarja ja Lõuna-Ameerika jalgpallikoondiste kohtumiste otseülekandeid

Postimees Sport
Copy
Augustis toimunud FA karikasarja finaalis alistas Londoni Arsenal Wembley staadionil Londoni Chelsea.
Augustis toimunud FA karikasarja finaalis alistas Londoni Arsenal Wembley staadionil Londoni Chelsea. Foto: ADAM DAVY/AFP/Scanpix

Põhjamaade juhtiv voogedastuse ettevõte, Nordic Entertainment Group (NENT Group) kindlustas oma voogedastusteenusele Viaplay laialdase paketi rahvusvahelise tippjalgpalli ülekandeõigusi Baltimaades, sealhulgas eksklusiivsed õigused Inglismaa FA Cup’i näitamiseks 2024. aastani. NENT Group lansseerib oma voogedastusplatvormi Viaplay kolmes Balti riigis 9. märtsil 2021.

NENT Group’i õiguste omandamine Inglismaa jalgpalli ja Lõuna-Ameerika rahvuskoondise jalgpalli turniiride ülekandmiseks on järg alles hiljuti välja kuulutatud eksklusiivsetele õigustele UEFA Meistrite liiga, UEFA Euroopa liiga and UEFA Euroopa Konverentsi liiga jalgpallimatšide näitamiseks.

NENT Group’i president ja tegevjuht Andres Jensen’i sõnul ootavad nad väga Viaplay lansseerimist 9. märtsil ning nende soov on pakkuda vaatajale Baltimaade tugevaim spordipakett. «Inglismaa karikavõistluste ja Lõuna-Ameerika rahvuskoondiste jalgpalli õiguste omandamine koos eelneva Bundesliga ja kõikide Euroopa klubijalgpalli võistlustega annab meie vaatajatele palju sporti. Ootame Viaplay alustamist ning jätkame oma spordipakkumise tugevdamist.»

Üsna peatselt pärast Viaplay lansseerimist märtsis, mängitakse maailmatasemel jalgpalli, kui Inglismaa parimad meeskonnad võistlevad selle hooaja FA Cup’i veerandfinaalis – maailma prestiižikamal karikavõistlusel. Pep Guardiola ja Manchester City on ikka FA Cup heitluses, kus jaht kolmiku Kevin de Bruine, Sergio Aguero ja Raheem Sterling’u järele jätkub 25. aprillil, kus Guardiola läheb vastamisi Jose Mourinho ja Tottenhamiga Carabao Cup finaalis, mida mängitakse Wembley’s ning kantakse üle Viaplay’s.

Lisaks karikavõistlustele, näitab Viaplay Inglise jalgpalli esiliigat ning kõige väärtuslikumaid jalgpallimatše: play-off mänge, kus selgub, milline meeskond liigub Premier League’i. Viaplay pakub ka parimat Lõuna-Ameerika jalgpalli, kui Jalgpalli maailmameistrivõistluste 2022. aasta kvalifikatsioonimatšid otsustavad, milline Lõuna-Ameerika tiim pääseb maailmameistrivõistlustele. NENT Group on omandanud ka kõik sõprusmängud Argentina ja Brasiiliaga, tagades Baltikumi jalgpallifännidele esireakohta iga kord, kui Messi või Neymar rahvuskoondise särgi selga tõmbab.

NENT Group on juba kinnitanud Baltikumi eksklusiivsed õigused Vormel 1 võidusõidule, NHL jäähokile, UEFA Meistrite liigale, UEFA Euroopa liigale, UEFA Euroopa Konverentsi liigale  ja Bundesliga jalgpallile.

Nordic Entertainment Group AB ehk NENT Group on Põhjamaade piirkonna juhtiv meelelahutuse pakkuja, mille alla kuuluvad voogedastusplatvormid, telekanalid, raadiojaamad ning lisaks produktsioonifirma, mille alt luuakse vaatajatele originaalsisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles