Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: @World / Red Bull Content Pool

«Ma tahan võita tiitli, kui Sebastien [Ogier] veel võistleb.»

Viis korda MM-sarjas teiseks tulnud Hyundai rallisõitja Thierry Neuville.

Ilves näitas lennukust

Kahevõistlejad on sel nädalavahetusel võistlustules Saksamaa väikelinnas Klingenthalis ning eile toimunud proovivoorus teenis Kristjan Ilves 134-meetrise õhulennuga 49 sportlase seas kuuenda koha. Juhul kui täna pole võimalik hüppevõistlust pidada, pääseb eestlane rajale 44 sekundit pärast jaapanlast Ryota Yamamotot. Samas paigas demonstreerivad oma lennukust ka suusahüppajad: Artti Aigro proovivooru tulemuseks, mis hüpatud kahevõistlejatest neli väravat madalamalt, mõõdeti 119,5 meetrit, mis andis 50 sportlase seas 45. koha.

19 minutit jagus korvpallur Kerr Kriisale kauaoodatud NCAA debüüdil mänguaega. Punktiarvet eestlane ei avanud.

Oliver Solberg
Oliver Solberg Foto: Twitter @OliverSolberg01

Solberg teeb WRC-debüüdi

Hyundai rallitiim andis teada, et kahe nädala pärast toimuval Arctic Rallyl kihutab nende WRC-masinaga ka 19-aastane rootslane Oliver Solberg. 2003. aasta maailmameistri Petter Solbergi poja auto tehnilise valmisoleku eest kannab hoolt 2C Competition, kelle värvides kihutab ka Pierre-Louis Loubet.

«Ma juba loen minuteid, millal saan selle suurepärase auto rooli esimest korda istuda. See on unistuse täitumine,» ei hoidnud noor mees enda emotsioone tagasi. Tiimipealik Andrea Adamo kinnitas, et peale niisama finišeerimise nad teisi eesmärke Solbergile õlgadele ei aseta.

Venno krooniti Katari meistriks

Tänavu Katari klubi SC Police'i ridades mängiv Eesti rahvusmeeskonna diagonaalründaja Oliver Venno krooniti riigi meistriks. Kuigi põhiturniir emiiririigis veel läbi pole, on Venno koduklubi edu lähimate jälitajate ees piisavalt suur ja nii teenisid nad klubi ajaloo neljanda meistritiitli. Police on käesolevat hooaega kindlalt valitsenud, enamik mänge on võidetud tulemusega 3:0 ja seni on saadud vaid üks kaotus. Laupäeval peab Venno tööandja viimase liigamängu, seejärel ootavad märtsis ees Katari karikavõistlused ja Amir Cup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles