Ilus nädal, kuid kirss jäi tordilt puudu

Copy
Ligi kaheksaastase pausi järel finaali jõudnud Kaia Kanepi jäi ka teise koha autasuga rahule. 
Ligi kaheksaastase pausi järel finaali jõudnud Kaia Kanepi jäi ka teise koha autasuga rahule. Foto: PAUL CROCK/AFP/Scanpix

Melbourne’is peeti tennisehooaja esimese suure slämmi, Austraalia lahtiste eel kolm soojendusturniiri. Neist kahel jõudsid finaali Eesti tipptennisistid Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.

Mängijad kogunesid maakera kuklapoolele jaanuari keskel, et veeta kaks nädalat mullis ja seejärel alustada mängimist. Juhuse tahtel muutusid tennisistide stardipositsioonid aga ebavõrdseks. Suur osa sportlastest sattus lennule, kus levis koroonaviirus, mistõttu pidid nad kaheks nädalaks lauskarantiini jääma. Teised võisid iga päev viieks tunniks hotellitoast lahkuda, et trenni teha.

Ühele õnnetutest raudlindudest sattus ka Kontaveit, kes koos oma saatusekaaslastega osales Grampians Trophy turniiril. Meie esinumbrile ei jätnud kahenädalane hotelliarest aga pealtnäha sügavat jälge. Ta alistas kaks vastast settigi kaotamata ning kindlustas pärast Viktoria Azarenka loobumist koha poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles