Anett Kontaveit: jäin väga rahule, tegin korraliku mängu

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveit suutis tegutseda kannatlikult ja ootas mängus Aliaksandra Sasnovitšiga omad võimalused ära. Ta võitis kokku 64 punkti vastase 48 vastu.
Anett Kontaveit suutis tegutseda kannatlikult ja ootas mängus Aliaksandra Sasnovitšiga omad võimalused ära. Ta võitis kokku 64 punkti vastase 48 vastu. Foto: BRANDON MALONE/AFP/Scanpix

Austraalia lahtisi tennisemeistrivõistlusi Aliaksandra Sasnovitši üle saadud veenva 7:5 6:2 võiduga alustanud Anett Kontaveit ütles, et vastane oli tähtsatel hetkedel ebakindlam ja ta jäi enda esitusega rahule.

«Korralik mäng. Minu jaoks oli oluline asjaolu, et suutsin tähtsatel hetkedel hästi mängida. Tulin mõnest raskest olukorrast välja, suutsin servi tagasi murda ja võitluslikult tegutseda,» võttis Kontaveit vestluses Eesti ajakirjanikega mängu kokku.

Ta jäi mõlemas setis ühe murdega taha, aga suutis kiirelt mängu võrdsustada. Veel üks tähtis hetk saabus teise seti seitsmendas geimis Kontaveidi eduseisul 4:2, mil ta jäi oma servil taha 0:40, kuid võitis siis viis punkti järjest ega vaadanud enam tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles