Blogi ⟩ Serviässadega hiilanud Kanepi alistas Austraalias maailma neljanda reketi! (4)

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi Austraalia lahtistel Sofia Kenini vastu.
Kaia Kanepi Austraalia lahtistel Sofia Kenini vastu. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste naiste üksikmängu teises ringis alistas Kaia Kanepi (WTA 65.) 6:3, 6:2 tiitlikaitsja Sofia Kenini (WTA 4.). Kuidas kohtumine kulges, vaata juba meie otseblogist.

Enne mängu:

Kohtumine leiab aset Melbourne Parki tennisekompleksi suuruselt kolmanda väljaku Margaret Court Arena teise matšina. Kuna tolle väljakul esimene duell algab Eesti aja järgi kell 2, siis Kanepi ja Kenin ei tule väljakul enne kella 4. 

Omavahel on Kenin ja Kanepi varem kohtunud ühe korra, kui 2018. aastal Roomas oli eestlanna parem 2:6, 6:2, 6:2. «Olin pettunud, sest mäletan, et kaotasin talle,» meenutas ameeriklanna pressikonverentsil hetke, kui sai teada, et kohtub teises ringis meie tennisistiga. «Üritan teha kõike, et võita. Ta on ilmselgelt tugev mängija ja heas hoos.»

Hiljem lisas Kenin: «Üritan mängida oma mängu ja [kõrge] tempoga hakkama saada. Loodan, et minu mängust piisab võitmiseks.»

Kanepi mäletab Roomas toimunud matši. «Oli raske kohtumine liivaväljakul. Siis oli ta veel noor ja tulevane täht ning mõtlesin, et ta mängis juba nii noorena nii hästi,» kruttis eestlanna pärast avaringi võitu ajaratast tagasi. Praegu on Kenin 22-aastane ning kui praegu on ta maailma neljas reket, siis Rooma turniiri ajal kuulus ta napilt esisaja sisse.

«Nüüd on aga mäng kõva kattega väljakul, teised tingimused ja teine aasta. Kenin on mullune võitja, kindlasti tunneb ta end nendel väljakutel hästi. Praegu pole ma veel selle kohtumise peale mõelnud,» ütles Kanepi.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles