Teigamägi otsustas võimalusel jätkata, aga kus on konkurendid?

Mariel Gregor
Copy
Erich Teigamägi Rahvusvahelisel mitmevõistlusel säranud Risto Lillemetsa autasustamas.
Erich Teigamägi Rahvusvahelisel mitmevõistlusel säranud Risto Lillemetsa autasustamas. Foto: Marko Mumm / EKJL

Alates 2006. aastast Eesti Kergejõustikuliidu presidendi ametis olnud Erich Teigamägi võttis hiljuti vastu otsuse veel üheks ametiajaks kandideerida. Siiani pole talle vastaskandidaate leidunud, kas mõni konkurent ka tekib?

Teigamägi andis oma otsusest hiljuti teada ka alaliidu juhatusele. «Kui volikogu usaldab mind, siis jah, olen valmis jätkama. Ma pole salanud, et kui ma neli aastat tagasi kandideerima läksin, siis olin pigem seda meelt, et see jääb viimaseks korraks. Viimased kolm aastat ma sellele väga ei mõelnud, viimane aasta oli ka spordi jaoks väga keeruline ja tuli erinevate murede lahendamisega tegeleda. Aga sügisel vaikselt hakkasin mõtlema, kuidas edasi,» räägib ta.

«Olen harjunud kergejõustiku sees olema ja ala on mulle jätkuvalt huvitav. Pidevalt kerkib esile uusi tegijaid, kes tippu üritavad jõuda ja sportlaste tegemistele kaasa elamine ja aitamine tekitab siiski positiivseid emotsioone rohkem kui negatiivseid. Mulle teeb rõõmu, kui kergejõustikul läheb hästi,» ütleb kauaaegne spordijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles