Teisel poolajal lagunenud Kalev/Cramo tunnistas taaskord Parma paremust

Karl-Joosep Küngas
Copy
Janari Jõesaar kogus 17 punkti, 18 lauapalli ja 4 vaheltlõiget!
Janari Jõesaar kogus 17 punkti, 18 lauapalli ja 4 vaheltlõiget! Foto: Mihhail Serbin/VTB

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna Venemaa-teekond jätkus Permis, kus VTB Ühisliiga raames astuti teist korda vastu kohalikule Parmale. Sarnaselt teisipäevasele kohtumisele tuli ka täna võtta vastu kaotust, sedapuhku numbritega 72:85.

Kalev alustas kohtumist väga hästi ja selgelt hoiti avapoolajal initsiatiivi. See suudeti ka numbriliselt ära kasutada ning stabiilselt hoiti kahekohalist eduseisu. Kui avaveerandi lõpuks särasid tablool Eesti klubi 26:18 edunumbrid, siis poolajapausiks suurendati ülakaal juba 47:32 peale.

Tänase kohtumise saatus suuresti otsustati kolmandal veerandil, mil vastased panid sisse käigu, millele Kalevil vastust anda polnud. Kolmandat veerandit alustasid Permi mängijad 14:0 vahespurdiga ja seis oli hoobilt võrdne. Neljandiku keskpaigas Kalev siiski toibus, kuid viimasele vaatusele mindi seisul 58:61.

Eesti klubi kahjuks kasvas vahe kiiresti kahekohaliseks ning korra suudeti küll kuue punktini kaotusseis vähendada, kuid rohkemaks võimelised täna poldud. Nõnda teenis Kalev sel nädalal Permist kaks valusat kaotust, mis tegid elu play-offi jõudmiseks väga keeruliseks.

Kalevit ei päästnud täna kaotusest ka üleplatsimehena 25 punkti visanud Marcus Keene. Kahekohalise punktisummani jõudis Kalevi poolelt veel ka Kregor Hermet, kelle arvele jäi 11 silma. Permi edukaimana tõi leedulane Adas Juskevicius 24 punkti.

Kalev on senise 15 kohtumisega võidu rõõmu tundnud ainult kolm korda ja sellega paiknetakse turniiritabelis 12. ehk eelviimasel positsioonil. Parma teenis täna hooaja seitsmenda võidu, millega hoitakse kinni kaheksandast ehk viimasest play-offi viivast kohast.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles