Saarepuult päritakse siiani dopinguskandaali kohta aru: kuidas see kõik sai toimuda sinu silme all? (1)

Postimees Sport
Copy
Suusatreener Anti Saarepuu pressikonverentsil, kus Karel Tammjärv tunnistas avalikult dopingu tarvitamist.
Suusatreener Anti Saarepuu pressikonverentsil, kus Karel Tammjärv tunnistas avalikult dopingu tarvitamist. Foto: Tairo Lutter

Kaks aastat tagasi lahvatanud Eesti murdmaasuusatajate dopinguskandaali üheks esimeseks näoks tõusis toonane koondise peatreener Anti Saarepuu, kes tegelikult osutus kannatajaks ja polnud oma hoolealuste pettuse plaanidest teadlik. Nüüd teatas Saarepuu, et vahest tulevad toonased sündmused talle ikka meelde, kuid ei taha kellegi peale viha pidada.

2019. aasta 1. märtsil Seefeldi koolimajas toimunud pressikonverentsil jagasid ajakirjanikele eelmiste päevade sündmuste kohta selgitusi Karel Tammjärv ja Anti Saarepuu. Kõike seda kajastati Eestis väga suurelt ning Kanal 2 ja Postimees tegid sündmusest ka otseülekande. Viimaste päevade jooksul oli just Saarepuu pidanud meediale palju kommentaare jagama, olles ise oma sportlaste tegudes sama jahmunud kui kogu avalikkus. Paljudele jättis kustumatu jälje Saarepuu löödud nägu ning tõdemus läbi pisarate, et on oma sportlastes pettunud.

Nüüd, mil kahe aasta tagune skandaal aegajalt meedias jälle teemaks tõuseb ning uus MM algab nädala pärast, rääkis Saarepuu ETV saates «Ringvaade,» et on toonaste sündmuste ja inimestega rahu teinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles