Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Karl-Patrick Lauk
Karl-Patrick Lauk Foto: Saarte Hääl

Kalle on igati korralik sõitja. Nüüd, kui ta aina rohkem oma sõidurütmi leiab, võime varsti oodata ka esimesi vilju.

Maailmameister Timo Salonen Kalle Rovanperä võimalusest võita Arctic Rally

Tartu maraton jääb pealtvaatajatele suletuks

Terviseameti nõuete järgi ei ole tänavusele Tartu maratonile pealtvaatajad lubatud. Kohale võivad tulla vaid osalejad ning maratoni korraldamise ja teenindamisega seotud isikud. Osaleja pääseb Tehvandi suusastaadionile ja Arulas stardialasse ainult stardinumbri või korraldaja-teenindaja akrediteeringu alusel. Rajal, teeninduspunktides ning finišis võivad samuti viibida ainult vastava loa saanud inimesed.

Karl Patrick Lauk sai Prantsusmaal esikoha

Eesti jalgrattur Karl Patrick Lauk (pildil) võitis Prantsusmaal peetava velotuuri Boucles du Haut-Var 128 km pikkuse neljanda etapi. See oli Saaremaalt pärit ratturi hooaja teine võit. Lauk otsustas eilsel etapil võtta riski ja rünnata. «Võitsin tehnilistel lõikudel ja laskumistel umbes kümme sekundit, mida teised õnneks tagasi ei sõitnud,» ütles Lauk pressiteate vahendusel. Teine eestlasest rattur Siim Kiskonen lõpetas kümnenda kohaga.

18 soojakraadi ennustatakse järgmisel nädalal Oberstdorifs algava põhja-suusaalade MMi avapäevaks.

PSG uputas Barcelona, Liverpool sai võidupalsamit

Meistrite liigas tehti teisipäeval algust play-off- mängudega. Barcelona ja Pariisi Saint-Germaini lahing oli tõeliselt vaatemänguline. Poolajaks oli seis 1:1, kuid järgmine kolmveerandtund kuulus kindlalt PSG-le ja võeti 4:1 võit. Kaks väravat lõi Kylian Mbappe.

Barcelona peatreener Ronald Koeman ei näe ühtegi põhjust, miks ta peaks kaotuse puhul tagasi astuma. «Ma tean väga hästi, mis olukorras ma olen ning mida meil tuleb muuta. Seda me ka üritame. Me pole veel oma teekonna lõpus, vaid alles poolel teel,» ütles Koeman.

Liverpool alistas võõral väljakul Leipzigi 2:0, teisel poolajal lõid väravad Mohamed Salah ja Sadio Mane.

Ragnar Klavan lõpetas kahekuulise mängupausi

Eesti jalgpallikoondislane Ragnar Klavan lõpetas vigastuspausi ja tuli Cagliari U19 võistkonnas väljakule sama vanuseklassi Itaalia kõrgliiga lahingus AS Roma U19 vastu. Kohtumine lõppes 2:2 viigiga. 35-aastane Klavan nakatus detsembri keskel koroonaviirusega ning polnud kuni eilseni kuulunud Cagliari koosseisu üheski sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles