Kiibus uuendas taaskord isiklikku tippmarki ja jättis Tallink Hotels Openi võidu Eestisse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eva-Lotta Kiibus.
Eva-Lotta Kiibus. Foto: Eero Vabamägi

Sel nädalavahetusel toimus Tallinnas rahvusvaheline iluuisutamisevõistlus Tallink Hotels Cup, kus isiklike rekorditega jätsid võidud Eestisse nii Eva-Lotta Kiibus kui ka Aleksandr Selevko.

Tänavu juba mitmendat korda oma tippmarki parandnud Kiibus jätkas edukat hooaega ka Tallinnas. Lühikavas 63,56 punkti teeninud eestlanna suutis vabakavas enda esikohta hoida ning teenis kogusummaks kohtunikelt 190,23 silma.

Kiibuse ülekaal Tallinnas oli mäekõrgune, sest teise koha teeninud Austria iluuisutajat Olga Mikutina piirdus 180,42 punktiga. Poodiumile kerkis veel ka rootslanna Josefin Taljegard 168,18 punktiga.

Eestlannadest teenis Gerli Liinamäe 137,21 punktiga kaheksanda koha ning 135,46 silma kokku saanud Kristina Škuleta-Gromova jäi täna kümnendaks.

Meeste üksiksõidus suutis Selevko sarnaselt Kiibusele lühikava järel kätte võideldud esikohta vabakavas hoida ning tema kogusummaks märgiti 224,93 silma. Tegemist on Selevko isikliku rekordiga, mida ta parandas veidi vähem kui kolm punkti.

Meeste seas mahtusid Selevko kõrval poodiumile prantslane Romain Ponsart (217,26) ja bulgaarlane Larry Loupolover (189,21).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles