Kas Klavan saab uue võimaluse? Katastroofilises vormis Cagliari vahetab peatreenerit

Christopher Krutto
Copy
Eusebio Di Francesco saatus Cagliari eesotas on otsustatud.
Eusebio Di Francesco saatus Cagliari eesotas on otsustatud. Foto: LiveMedia/Danilo Vigo / I/SIPA/LiveMedia/Danilo Vigo / I/SIPA/Scanpix

Eesti jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Cagliari on Itaalia meedia teatel vahetamas peatreenerit.

Cagliari vorm on viimastel kuudel olnud katastroofiline. Meeskond on hetkel kaotanud viimasest kümnest mängust üheksa ja saanud ühe viigi. Võidurõõmu tunti viimati möödunud aasta 25. novembril, kui karikasarjas saadi 2:1 võit Hellas Verona üle. Kusjuures liigas tuleb viimase triumfi leidmiseks vaadata kalendris minna 7. novembrini.

Seetõttu on pikalt käinud spekulatsioon, et peagi on klubi peatreenerit vahetamas. Pärast viimast kaotust Torinole oli väidetavalt klubi presidendi ja peatreeneri Eusebio Di Francesco vahel puhkenud korralik sõnasõda.

Nüüd on klubi president otsustanud päästikule vajutada ja lähitundidel peaks Di Francesco saama hundipassi, vahendavad mitmed Itaalia väljaanded. Tema asemele palgatakse Leonardo Semplici, kes aastatel 2014-2020 juhendas SPALi, kelle koosseisu kuuluvad hetkel ka eestlased Georgi Tunjov ja Kristofer Piht.

Lisaks temale peaks klubiga liituma Stefano Capzzucca, kes hakkab tööle spordidirektori positsioonil. Seni seda kohta hõivanud Pierluigi Carta liigutatakse rohkem tehnilise poole peale ja tema hakkab tegema klubi ja mängijate omavaheliste suhetega. 

Uue peatreeneri tulek on heaks uudiseks ka Klavanile, kes küll viimased kaks kuud on mänguvormist väljas olnud, kuid juba enne seda langes meeskonnas vahetusmeheks. Kuigi uue peatreeneri all pole midagi garanteeritud, on Klavan vigastusest tervenenud ja saab hakata võitlema algkoosseisu koha eest.

Saab näha, kas Ragnar Klavan suudab uue peatreeneri all marssida taas Cagliari algkoosseisu.
Saab näha, kas Ragnar Klavan suudab uue peatreeneri all marssida taas Cagliari algkoosseisu. Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles