Leedu koondise peatreener vihastas meedia peale: mida te leinate?

Christopher Krutto
Copy
Leedu koondise peatreener Darius Maskoliunas.
Leedu koondise peatreener Darius Maskoliunas. Foto: Rokas Lukosevicius/Scanpix

Leedu korvpallikoondis tagas eile pärast pingelist 77:76 võitu Taani üle koha EM-finaalturniiril, kuid peatreener Darius Maskoliunas oli pärast võitu pahur.

«Mida te leinate?» päris Leedu koondise loots pressikonverentsil ajakirjanikelt. «Ma ei ütle, et me peaksime karjuma rõõmust, aga teie ja teie kolleegid teavad, et hoidsite ämbreid valmis. Las nad jätavad laused fiaskost ja katastroofist endale.»

«Ma arvan, et sellisel keerulise ajal – mitte ainult korvpalli jaoks, vaid üldiselt – oleme kõik rahutud ja pahurad. Ometi ei aita petrooleumi tulle viskamine kedagi. Sellest ei ole mingit kasu. Teie ja nemad teevad oma tööd ja ma ei ütle, et meid tuleks kiita, aga meid peab mõistma,» lisas ta.

Peatreener tänas mängijaid, kes olid valmis tulema koondisele appi ja samuti kiitis vastaseid. «Nad olid hästi ette valmistunud ja mängisid head mängud. Üks tiim ei tundnud survet ja meil oli seda palju, sest olime neile korra juba kaotanud. Õnneks kutid ei andnud alla ja võitlesid. Jäime tähtsatel hetkedel rahulikuks. Täna olid korvpallijumalad meiega,» sõnas Maskoliunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles