Navalnõid toetanud Venemaa hokitähte süüdistatakse noore naise peksmises

Christopher Krutto
Copy
Venemaa hokitäht Artemi Panarin langes karmide süüdistuste ohvriks.
Venemaa hokitäht Artemi Panarin langes karmide süüdistuste ohvriks. Foto: Nick Wass/AP

Venemaa jäähokitäht Artemi Panarin võttis hiljuti sõna opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi toetuseks ja langes nüüd kodumaal räige süüdistuse ohvriks.

Endine hokitreener Andrei Nazarov tunnistas kodumaa meediale antud intervjuus, et Panarin peksis 2011. aastal Riias asuvas baaris 18-aastast naist. Nazarov oli tol ajal Vitjazi meeskonna juhendaja, kuhu kuulus ka toona veel noor hokitäht.

Sports.ru-le antud intervjuus tunnistas Nazarov, et politsei tuli kiirelt kohale ja koostas protokolli. Ometi pääses Panarin kriminaalsüüdistusest, sest juhtumi lõpetamiseks tasuti väidetavalt 40 000 eurot altkäemaksu.

Nazarov on Venemaa presidendi Vladimir Putini häälekas toetaja ja seetõttu ei pruugi tema väited olla muud, kui hokitähe nime mustamise üritused.

Panarin mängib hetkel NFLi kuuluva New York Rangersi ridades ja klubi andis pressiavalduses teada, et venelane lükkab kõik tema vastu esitatud süüdistused tagasi. «Artemi on raputatud ja murelik ning võtab natuke aega maha. Rangers toetab teda täielikult ja teeme Artemiga koostööd, et tuvastada valesüüdistuste allikad,» lisati seal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles