Selgus esimene nimi, kes andis Lapimaa MM-rallil positiivse koroonaproovi

Postimees Sport
Copy
Oliver Solberg ja Aaron Johnston tänavusel Monte Carlo MM-rallil Hyundai R5-autoga.
Oliver Solberg ja Aaron Johnston tänavusel Monte Carlo MM-rallil Hyundai R5-autoga. Foto: Augst / Eibner-Pressefoto via www.imago-images.de/imago images/Eibner

Autoralli maailmameistri Petter Solbergi poeg Oliver, keda peetakse rallimaailma üheks suuremaks talendiks, teeb sel nädalavahetusel Lapimaa MM-rallil oma debüüdi WRC-autoga. Kui tavaliselt loeb talle kaarti Aaron Johnston, siis iirlane nakatus koroonasse ning jääb sel nädalavahetusel eemale.

Solberg jagas infot sotsiaalmeedias, kus avaldas samuti, et Johnstoni asemel istub temaga Hyundai WRC-masinasse Sebastian Marshall. Britt on tuntud endise WRC-ässa Kris Meeke'i kaardilugejana.

Eile tuli Lapimaalt uudis, et MM-etapil on lõhkenud koroonamull. Soome Rahvusringhääling YLE kirjutas, et positiivsed proovid võeti kolmelt erinevalt rallitiimi liikmelt ning juhtumid pole omavahel seotud. Nüüd on üks nimi teada.

Arctic Rally ehk Lapimaa MM-etapp on tänavu esimest korda MM-kalendris, ehkki ralliringkondades räägiti juba eelmisel sajandil, et võistlus väärib kohta tippsarja võistlusgraafikus.

Tänavu võisteldakse Lapimaal, sest Rootsi lumeralli korraldajad teatasid, et neil pole koroonapandeemia olukorras võimalik etappi pidada. Rovaniemis ja selle lähistel kihutatakse 26.-28.02.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles