Arst kirjeldas Tiger Woodsi vigastusi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tiger Woodsi auto pärast avariid.
Tiger Woodsi auto pärast avariid. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Eesti aja järgi eile hilisõhtul autoga raske avarii teinud golfar Tiger Woods taastub operatsioonist ning tänas kõiki toetavate sõnumite eest.

Woodsi lähedased saatsid välja pressiteate, kus võttis sõna Harbor-UCLA haigla peaarst Anish Mahajan.

«Nii sääre kui ka pindluu lahtised luumurrud stabiliseeriti sääreluusse paigaldatud vardaga. Lisaks sai vigastada tema jalalaba ja pahkluu, mis stabiliseeriti kruvide ja tihvtidega. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tekkinud surve leevendamiseks lihaskatte kirurgilist vabastamist,» kirjeldas arst.

Praegu on Woods ärkvel ning taastub palatis operatsioonist. «Tänan imelisi arste ja haigla personali, Los Angelese politseijaoskonda ja päästeüksust. Teie toetus ja abi on olnud imeline,» sõnas Woods 15 tundi pärast õnnetust.

Woods keeras oma 2021. aasta Genesis GV80 maasturi üle katuse kohaliku aja järgi kell 7 hommikul. Ühtegi teist autot avariis ei osalenud. Kohas, kus golfar avarii tegi, juhtub õnnetusi tavapärasest tihedamini. Samuti kinnitas politsei, et esmaste kontrollide järgi oli Woods roolis kaine.

Sellel teelõigul oli kiiruspiirang 70 km/h, kuid sündmuspaigale esimesena jõudnud politseiniku Carlos Gonzalezi sõnul kihutatakse seal ka 130 km/h. Kui kiiresti Woods sõitis, pole teada, ent politsei sõnul oli tegu «tavapärasest suurema kiirusega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles