VIDEO ⟩ Punane kaart tekitas Reali mängus suurt poleemikat (1)

Postimees Sport
Copy
Ferland Mendy (pikali) jälgib, kuidas kohtunik näitab Remo Freulerile punast kaarti.
Ferland Mendy (pikali) jälgib, kuidas kohtunik näitab Remo Freulerile punast kaarti. Foto: Tiziana Fabi/AFP/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga play-off'i avaringis peeti täna kaks kohtumist. Kui Madridi Real alistas Itaalias Atalanta 1:0, siis Manchester City võitis võõral väljakul Mönchengladbachi Borussiat 2:0.

City on viimasel ajal olnud hiilgavas vormis, sest Inglismaa kõrgliigas on nopitud tervelt 13 järjestikust võitu. Tänasega koos on Pep Guardiola hoolealused võitnud kõikide sarjade peale kokku viimased 19 lahingut.

Manchesteri klubile tõid võidu Bernardo Silva ja Gabriel Jesusi tabamused vastavalt 29. ja 65. minutil. Muide, Silva andis brasiillase väravale ka resultatiivse söödu. City ülekaal oli nõnda märkimisväärne, et Mönchengladbach tegi vaid kaks pealelööki, millest kumbki ei läinud väravaraamide vahele.

Real surus Atalantat kõvasti ning sai indu juurde 17. minutil, kui Itaalia tiimi poolkaitsja Remo Freuler teenis Ferland Mendy mahavõtmise eest punase kaardi. Muide, Freulerist sai esimene šveitslane, kellele on kohtunik Meistrite liiga play-off kohtumises näidanud punast kaarti.

Sakslasest vilemehe Tobias Stieleri otsus on aga vutiekspertides tekitanud poleemikat, sest paljude arvates pidanuks Freuler saama kollase kaardi. Videokordus näitas, et ta polnud kaitseliini viimane mees, lisaks polnud tegemist just maailma kõige agressiivsema veaga.

Reali ponnistused tõid edu lõpuks 86. minutil, kui see sama Mendy realiseeris ilusa kauglöögi. Muide, Real pidi hakkama saama mitme põhimeheta. Näiteks jäid eemale klubi parim väravakütt Karim Benzema ja kapten Sergio Ramos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles